KONYA / SEYDİŞEHİR - Atatürk İlkokulu

Ock

Şivlilik geleneğinin devam ettirilmesi amacıyla Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından müdürlüğünüze ulaştırılan hediye paketlerinin eş zamanlı olarak 10 Ocak 2024  tarihinde dağıtımı  yapılmıştır.

Ock

Filistine yardım kampanyasında okulumuz adına 15.150 TL yapmış olduğunuz yardımdan dolayı, Kızılay Genel Merkez  tarafından teşekkür belgesi ile okulumuz ödüllendirilmiştir.

10 TOP DONDURMA ETKİNLİĞİ

Ara

.Rehber öğretmen/Psikolojik Danışman  Zeynep ERTEKİN ile Rehber öğretmen/Psikolojik Danışman Büşra BUHUROĞLU öğretmenlerimize Teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri Afiş ve Cümle  hazırlama yarışmasında öğrencimiz Şeyma Betül Demir  İlçede 1. olmuştur. İlde ilçemizi temsil edecektir.Kendisini ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Rehber öğretmen/Psikolojik Danışman  Zeynep ERTEKİN 2. ve 3. sınıf öğrencileine yönelik "Psikolojik Sağlamlık"  Semineri verdi.Güzel etkinliklerle süslediler.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

SEYDİŞEHİR ATATÜRK İLKOKULU Başarmaya Hazırım projesi kapsamında 3/A sınıf öğrencilerimiz aileleri ile birlikte düzenli olarak okuma ve anlatma çalışmalarına devam ediyorlar

Ara

2,3ve 4. SINIFLARIMIZA DEĞERLER EĞİTİMİ  KAPSAMINDAB OKUL OLARAK OKUMA SETLERİ DAĞITILDI

Ara

Seydişehir Atatürk ilkokulu Sözlük hazırlama yarışmasında ilçe birincisi.......,, Dilimizin zenginlikleri sözlük hazırlama yarışmasında 4-B Sınıfı Serpil Kahveci arkadaşımızın öğrencisi Eylül Koçak İlçe 1. Olmuştur. İlde ilçemizi temsil edecek tebrik ediyoruz. Okulumuz adına çok güzel bir sonuç. Sözlükleri öğrencilerimiz çok güzel hazırladılar. Tebrik ediyoruz.Hazırlanan sözlüklerin tamamını ciltletip okul kütüphanesine kaynak olarak bırakacağız.

Ara

Seydişehir Atatürk İlkokulu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz sözlüklerini tamamladılar.Hepsini tebrik ediyoruz. Seçmekte baya zorlandık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Birleşmiş Milletler Antlaşmasında önemli bir yer tutan insan hakları, ilk kez 10 Aralık 1948 tarihinde BM Genel Kurulunca kabul edilen "İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi" ile özel bir düzenlemeye konu olmuştur. İnsanların doğuştan ve eşit bir biçimde sahip oldukları hakları ifade eden uluslararası belgenin kabul edilişinin kutlandığı bir gündür. BM Genel Kurulu´nun kabul ettiği bu beyanname, ülkemiz tarafından da 6 Nisan 1949´da onaylanmıştır.  Beyanname, tüm insanların hiçbir ayrım gözetilmeksizin yalnızca insan oluşlarından dolayı eşit, özgür ve onurlu yaşama hakkına sahip olduğunu ilan etmektedir.

Şanlı tarihimiz boyunca dil,din, ırk ayrımı yapmayan bir medeniyetin mensupları olarak,  millî değerlerimizi koruyarak her insanın eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu mutlu yarınlar temnni ediyoruz.