KONYA / SEYDİŞEHİR - Atatürk İlkokulu

Yasin ÖŞEKCİ - Okul Müdürü

1974 Seydişehir Ketenli Kasabası’nda doğdum. İlkokul 1.-2. Sınıfları köyümde okudum.3.-4.-5.Sınıfları Seydişehir Atatürk İlkokulu´nda okudum. İsmet Şen ortaokulu, Endüstri Meslek Lisesi ve Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesini bitirerek, öğrenimimi tamamladım.

Seydişehir Akçalar Mah. Öğretmenlik görevime başladım. Taraşçı Mah. Öğretmenlik ve Okul Müdürlüğü görevinde bulundum. İlçe Milli Eğitimde Şube Müdürü olarak çalıştım. Yaklaşık 9 yıl kadar Seydişehir Merkez İlkokulu’nda okul müdürü olarak çalıştım. 1985 Yılında mezun olduğum ilkokulumda Okul müdürü olarak göreve başladım.38 yıl önceki anılarımı hatırladım.

Okul olarak en büyük hedefimiz; bize emanet edilen çocuklarınızı milli ve manevi değerlerine bağlı, ayakları üzerinde durabilecek, insani değerleri almış, düzgün bir vatandaş olarak yetiştirmektir. Bir okul çalışanları, idaresi, velisi kısaca emek verenleri kadar köklü başarılıdır. Biz Seydişehir Atatürk İlkokulu ailesi olarak hep beraber güzel çalışmalara imza atacağız.